Årets første frokostmøte i Prestfoss vel gjennomført

Torsdag 1. februar var det duket for årets første frokostmøte i Buskerud Næringshage. Tema var virkemiddelapparatet, og hvilke muligheter som finnes i 2018 for de som sitter på en forretningsidé eller et utviklingsprosjekt i sin bedrift.

Kort om Buskerud Næringshage

Daglig leder i Buskerud Næringshage, Tone Ranheim, fortalte først litt om hva vi i Næringshagen kan tilby og hvordan vi jobber.

Våre satsingsområder er hovedsakelig disse tre:

  • Reiseliv/hyttenæring/bygg
  • Landbruk
  • Industri

Vi jobber for tiden med rundt 50 målbedrifter (se oversikten over hvilke målbedrifter vi har her), og har mål om å øke med ytterligere 10 i løpet av året.

Du kan se hele presentasjonen til Buskerud Næringshage her: Se presentasjon av Buskerud Næringshage (PDF).

Sigdal og Modum Bygdeservice

Som vanlig fulgte en lokal bedrift som fortalte litt om sin historie, hvilken tilknytning de har til Buskerud Næringshage og hvilke muligheter og utfordringer de ser i framtiden. Denne gangen var det daglig leder i Sigdal og Modum Bygdeservice,  Mari Enger, som holdt innlegg.

Se hele presentasjonen til Sigdal og Modum Bygdeservice her (PDF): Sigdal og Modum Bygdeservice presentasjon

Daglig leder i Sigdal og Modum Bygdeservice, Mari Enger, forteller om deres erfaringer fra oppstarten i 2014 og fram til i dag.

Innovasjon Norge

Tomas Ruud, seniorrådgiver i Innovasjon Norge Buskerud, Vestfold og Telemark, fortalte om hvordan Innovasjon Norge kan bistå bedrifter som ønsker og evner å vokse, og som har et potensial.

Tomas Ruud vil være i Næringshagen ca én gang i måneden framover. Ønsker du å avtale et møte med han da – ta kontakt på tomas.ruud@innovasjonnorge.no

Se hele presentasjonen fra Innovasjon Norge her (PDF): IN_Frokostmøte Prestfoss

Tomas Ruud fra Innovasjon Norge.