Gründerkafé med Johan Kaggestad og Kristin Lindberg

Ønsker du faglig påfyll, og et større nettverk i næringslivet? Dette er viktig for å lykkes. Vi har møteplassen for deg! Gründerkafé er et gratis tilbud for deg som er etablert eller som vurderer å starte egen bedrift.

Velkommen til Gründerkafé mandag 7. mai kl. 18-20 på Rådhuset i Vikersund. Gründerkafé er en hyggelig kveld med faglig og sosialt innhold.

Johan Kaggestad

Johan Kaggestad har en lang karriere bak seg som trener i ulike idretter og som ekspertkommentator, blant annet i Tour de France. Kaggestad regnes som en pionér på bruk av fysisk trening som en del av behandlingstilbudet for psykiatriske pasienter. Han har vært kultursjef i Modum i flere år, og har i en årrekke jobbet som konsultent i næringsliv og organisasjonsliv. Kaggestad ble i 2012 gjort til ridder av den franske Ordenen for kunst og litteratur. Foto: Dagens Næringsliv.

Kristin Lindberg

Kristin Lindberg er billedkunstner. Hun driver også utleie av et flott, nyrestaurert sveitserhus fra 1878 på den tradisjonsrike gården Søndre Green. Gården har historie tilbake til 1300-tallet. Fra høsten 2016 har også Søndre Green et “Artist in residence” program for tekstilbasert kunst, i samarbeid med Norske Tekstilkunstnere (NTK). Hør hennes historie om livet som kunstner. Foto: Kunst Rett Vest.

Arr.: Buskerud Næringshage, Gro Moen i samarbeid med Anne Kat Håskjold, Tanja Tyberg Grøtterud og Anne Marie Trulsrud.

Bli medlem av gruppen Gründerkafé MB på facebook.

Gründerkafé Kaggestad og Lindberg (PDF)