Husk SkatteFUNN i planleggingen av budsjettet for 2013

Planlegger din bedrift å utvikle en ny/bedre vare, tjeneste eller produksjonsprosess med prosjektstart i 2013? Da må dere huske på SkatteFUNN.

Bedrifter kan søke om fradrag på skatten for sine utgifter i forbindelse med et forskningsprosjekt eller et utviklingsprosjekt. Er bedriften ikke i skatteposisjon, får bedriften det godkjente fradraget utbetalt som et kontant tilskudd.

Nytt og enklere søknadsskjema
SkatteFUNN har fått nytt søknadsskjema fra. Ta en titt på animasjonen «Slik søker du» på skattefunn.no før du søker. Du finner også veiledning i søknadsskjemaet til hvert utfyllingspunkt.

Se www.skattefunn.no for søknadsskjema og mer informasjon.


Inspirasjon

Avdekker reklame som virker
Penetrace AS har utviklet en internasjonal standard for måling av reklameeffekt. Produktet heter Penetrace Campaign Monitor og er en videreutvikling av bedriftens tidligere utviklede måleverktøy Penetrace, som benyttes av norske annonsører som en rask og rimelig målemetode. Les mer om prosjektet og andre prosjekter på skattefunn.no/prosjekteksempler.

Snudde seilbåten på hodet
Gjennom sin kunnskap og erfaring som seiler og flyger, har Are Børgesen i Tidal Sails utviklet en teknologi for å kunne produsere verdens billigste fornybare energi. Med støtte fra SkatteFUNN og EUs Eurostarprogram, står Haugesund-selskapet nå foran et internasjonalt gjennombrudd. Les mer om prosjektet og andre prosjekter på skattefunn.no/prosjekteksempler.