Kraftløft 2019

KRAFTLØFT er et innovasjonsprogram som skal bidra til økt vekst og konkurransekraft for små og mellomstore bedrifter i Midt-Buskerud og Numedal ledet av Innovasjonsprofessoren SJUR DAGESTAD.

KRAFTLØFT skal gjennomføres i 2019 og 2020 og er rigget slik at virksomhetene jobber med produkter, tjeneste eller prosjekter på en strukturert og vell gjennomarbeidet måte for å optimalisere og sikre suksess. Virksomhetene sitter igjen med et bunnsolid innovasjons prosjekt og har lært en metode som garantert vil endre måten man bygger prosjekter, utvikler idéer og skaper entusiasme og forankring i og utenfor egen bedrift.

SJUR DAGESTAD er professoren som ikke snakker slik som professorer flest. Han har jobbet i 30 år med innovasjon, men har aldri lært innovasjon på skolebenken. Han har lært innovasjon ved å gjøre det i praksis. Sjur var landets første vinner av Reodorprisen, og han har skrevet flere bøker om innovasjon.

KRAFTLØFT er et samarbeid mellom Regionrådet i Midt-Buskerud, Modum Næringsråd, Norefjell Destinasjon, Omstillingen i Rollag, Nore og Uvdal Næringsselskap og Buskerud Næringshage.

Åpning av Kraftløft på Rødberg

 


 

50 virksomheter i Hallingdal har allerede deltatt på KRAFTLØFT

 


 

Se hva MAXBO gjorde for å realisere sin hyttedrøm nedenfor!

 

Gol Kommune deltok i KRAFTLØFT for å lage produkter og tjenester som treffer brukerne på en bedre måte. Ordfører Heidi Granli forteller nedenfor.