Ny daglig leder

Jon Eystein Lund er tilsatt som ny daglig leder i Buskerud Næringshage og tiltrer 1. juli. Lund har vært ansatt som forretningsutvikler siden januar, og tar nå over roret på skuta.

– Jeg er ydmyk og supermotivert for å gå inn i denne rollen, sier Lund. Han er opprinnelig fra Hadeland, men har bodd mange år i Oslo og bor nå på familiegården i Krødsherad sammen med kone og to barn. – Det er tøft at vi i vår region har et slikt konsulenthus som Buskerud Næringshage. Det er en kompetansearbeidsplass som jeg har veldig lyst til å bidra til å utvikle videre, utdyper han.

Erfaren leder
Lund har erfaring med blant annet ledelse, forretningsutvikling, salg og markedsarbeid i flere store selskaper. Han kom til Buskerud Næringshage fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i MAN truck and bus.

Vinn – vinn
– Buskerud Næringshage har siden 2016 hatt en tredelt ledermodell, men med økt oppdragsmengde og flere nye ansettelser det siste året, ser vi oss nå tjent med å samle lederansvaret hos en person. – Vi er svært glade for at Jon Eystein har takket ja til å lede Buskerud Næringshage videre, og for at alle de tre som har hatt lederansvar fortsetter sin virksomhet for Næringshagen, sier styreleder Bjørn Edvardsen.