Sole Gjestegård AS

Sole Gjestegård er et sjarmerende sted, idyllisk plassert ved Krøderens bredd. Hovedhuset står fortsatt som et vakkert monument og inneholder i dag spisestue, soverom (i dag hotellets suite) og noen kontorer. Hotelldelen som ble påbegynt på midten av 60-tallet, koblet den gamle stallbygningen og hovedhuset sammen. Deretter har Sole blitt utvidet opp til flere ganger og utgjør en flott ramme til den gamle gården med nytt og gammelt i fin harmoni. 

Sole Gjestegård ønsker at gjestene våre skal få oppleve gjestfrihet fra hjertet. De jobber ut fra idealet om omtanke for hele mennesket, enten du er på forretningsreise, på konferanse, på privat besøk eller ferie, skal arrangere leir eller ønsker å delta på en retreat.

Maria og Peter Næsstrøm er deres danske vertskap her på Sole. Paret flyttet til Norge i 2000. Peter er utdannet kokk og hotelmanager og Maria er utdannet konditor, og de har begge over 35 års erfaring med alt fra mat og kaker til service og hotelldrift.

Maten er tilberedt av gode råvarer, på den riktige måten. Peter og Maria har kapasiteten, ressursene og erfaringen til å servere deg det du måtte ønske. Du som gjest er hjertelig velkommen til å komme med egne forslag, så er vi på Sole mer enn gjerne behjelpelige med å finne den riktige løsningen.

Sole Gjestegård AS eies av Filadelfiakirken Oslo.

E-post: post / solegjestegard, no
Nettside: http://www.solegjestegard.no
Adresse: Gammel Hallingdalvegen, 3536 Noresund