Etablererveiledning

 Vi tilbyr gratis veiledning og kurs til de som er vurdere å starte sin egen bedrift i Midt-Buskerud. Etablerertjenesten er et engasjert team som kan mye om det å starte og drive bedrift. Vi veileder og hjelper deg fra drøm og idé til oppstart. Under ser du de ulike tjenesten vi tilbyr. Har du spørsmål ta kontakt med gro@nhage.com

Følg oss gjerne på Facebook for få med deg siste nytt!

 1. Idémøte med veileder

Vi gir individuell veiledning på din idé som første steg. Dette er en kort generell innføring i hva du bør tenke på som selvstendig næringsdrivende og hvordan kan du jobbe smart med forretningsideen din videre.

Det gis også bistand til søknader om økonomisk støtte, etablererstipend, registrering av foretak og hjelp i forbindelse med bankfinansiering. Terskelen for å snakke med oss er lav! Alle som bærer på en idé eller ser en ny mulighet skal få tilgang på informasjon og veiledning.

Registrer deg HER, så tar en av våre veiledere kontakt med deg innen kort tid!

 

 


2. Kurs –  for deg som vil starte bedrift

Dette er for deg som vil lære mer om å starte din egen bedrift!

Mange lurer på hvilken selskapsform de skal velge, hva de skal kalle bedriften sin, hvor de må registrere seg, hvilken rettigheter de har, og hvordan de holder oversikt over økonomi og skatt. Dette kurset gir deg rask og nødvendig oversikt over hva du må gjøre og hvilke formaliteter som må på plass for å få virksomheten din på beina.

På kurset får du en innføring i de viktigste områdene for deg som vurderer å starte bedrift. Noen av temaene er selskapsformer, mva, skatt, trygdeytelser, budsjetter osv.

MELD DEG PÅ VED Å SENDE MELDING TIL:

Etablererkurs passer for deg som:
– Har startet eller er i ferd med å starte din første bedrift
– Har en god idé som du vurderer å sette ut i livet
– Er interessert i å lære mer om gründerskap og forretningsutvikling

Neste kurs:
Dato: 3.februar 2020
Sted: Kommunehuset Sigdal
 Meld deg på HER!

 

 


 

2. Gründerverksted i Prestfoss 2020

Her jobber du praktisk med din egen forretningsidé sammen med andre gründere. Leder av verkstedet er alltid en som har spesialkompetanse i gitt tema. Målsetningen er å skape en trygg øvingsarena, utveksle erfaringer, få tips og råd. Vi forutsetter at du deltar aktivt.

Datoer for Gründerverksted 2020 kommer!

 


3. Næringsfaglig vurdering 

Trenger du næringsfaglig vurdering av etableringsplaner? Mottakere av dagpenger eller arbeidsavklaringspenger som ønsker å beholde ytelsen under etablering av egen virksomhet, må innhente en næringsfaglig vurdering av etableringsplanene. Denne vurderingen kan vi gjøre før NAV skal behandle søknaden din.

 


Hva gjør Etablererveiledningen i Midt-Buskerud?

Etablererveiledningen i Midt-Buskerud er en gratis tjeneste til deg som har et ønske om, eller er i startfasen med å etablere egen bedrift. Hos oss får du en til en veiledning, kunnskapstilførsel og møte mange andre med ønske om egen virksomhet.

Tilbudet er til deg som bor eller ønsker å starte virksomhet i kommunene Sigdal og Krødsherad.  Det er også disse kommune som finansierer tjenesten sammen med BFK.

Følg oss gjerne på Facebook HER!

Gro Moen og Benedikte Pettersen er alltid klare for å ta en prat meg deg og hjelpe deg med neste steg i din oppstart!


 

Er du nysgjerrig på å starte din egen bedrift?
Ta kontakt